Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον για τον Νάτσο Σκόκο. Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, από κύκλους μάνατζερ έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καλή άποψη για την αξία του 27χρονου παίκτη και το έχει πει στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι Πειραιώτες είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Σκόκο τον Ιανουάριο του 2010, όταν εκείνος ήταν ακόμα στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν προχώρησε και τελικά ο ποδοσφαιριστής πήγε το καλοκαίρι στην Αλ Αΐν των Εμιράτων. Τον προηγούμενο χειμώνα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς «τσέκαρε» από κοντά την απόδοση του Αργεντινού, αλλά η μεταγραφή ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί.

«Τώρα δεν γίνεται, αλλά θα δούμε στην πορεία», είχε ειπωθεί από τη διοίκηση. Ωστόσο, τώρα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το οικονομικό και αν είναι πράγματι ο παίκτης είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα, τότε ίσως πιέσει λίγο την ομάδα να μην έχει τρελές αξιώσεις.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει γνωστό αν η ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα να πάρει χρήματα αν ποδοσφαιριστής επιστρέψει για άλλον ελληνικό σύλλογο. Ωστόσο, εκείνο που έγινε γνωστό είναι πως έχει γίνει επαφή και το όνομα του Σκόκο ενδέχεται να παίξει δυνατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο κάνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Όπως έλεγε ο Αργεντινός χαφ, νιώθει ήδη καλύτερα και εκφράζει την πίστη ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν.

«Καμία επαφή με κανέναν προπονητή πριν μιλήσουν οι κ.κ. Μαρινάκης και Βαλβέρδε», λένε στη διοίκηση για τη προπονητολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με αφορμή την άγνοια που υπάρχει για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες κάνουν έρευνα αγοράς, ψάχνοντας καλούς προπονητές που να εργάζονται τώρα και να μπορούν να φύγουν το καλοκαίρι από τις ομάδες τους.

Πηγή: sport-fm.gr