Δεν του έφταναν τα προβλήματα που ήδη έχει, είναι έτοιμα να «σκάσουν» κι άλλα. Το τελευταίο ακούει στο όνομα Σετούμπαλ, η πρώην ομάδα του Ζέκα, η οποία είναι έτοιμη να προσφύγει στην FIFA για χρέος του «τριφυλλιού» για την πώληση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Κίνδυνος ακόμα και για αφαίρεση βαθμών.

Η πορτογαλική ομάδα έκανε υπομονή μέχρι την περασμένη Δευτέρα αλλά κι αυτή έχει τα όρια της. Μέχρι πριν διαλυθεί το Δ.Σ., ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας είχε κανονίσει να στείλει τα χρήματα έτσι ώστε να εξοφληθεί η Σετούμπαλ αλλά τώρα που δεν υπάρχει τίποτα στους «πράσινους», κανείς δεν βάζει την υπογραφή του έτσι ώστε να καταβληθούν τα 130.000 ευρώ που χρειάζονται.

Έτσι, η διοίκηση της Σετούμπαλ αποφάσισε να κάνει προσφυγή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και αν το «τριφύλλι» δεν καταβάλει άμεσα το παραπάνω ποσό τότε αυτόματα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τους κανονισμούς, μόλις τελεσιδικήσει η υπόθεση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως συνολικά από την επόμενη περίοδο ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στο -5.

Πηγή: sport-fm.gr