Ο ΣΕΓΑΣ έχει ζητήσει συνάντηση με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή, όμως ΓΓΑ δεν έχει βρει τον χρόνο να συναντηθεί με το προεδρείο της ελληνικής ομοσπονδίας. Έτσι, ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκλιπαρεί σχεδόν τον κ. Μπιτσαξή να τους δεχτεί και να ενημερωθεί για τα προβλήματα του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, ώστε να ενημερώσει και τους άμεσα εμπλεκόμενους, ήτοι τους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά από συνεχείς και άκαρπες προσπάθειες δεκαπέντε ημερών για συνάντηση με τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απευθύνουμε δημόσια την παράκληση να δεχτεί το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να το ενημερώσει για τα μεγάλα και εκκρεμή οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 διεξάγεται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ και το γεγονός αυτό καθιστά απόλυτη και επιτακτική την ανάγκη το προεδρείο της ομοσπονδίας να έχει πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από τον ΓΓΑ, προκειμένου να ενημερώσει σωστά τα σωματεία και να παρθούν αποφάσεις.

Ελπίζουμε ότι ο ΓΓΑ θα ανταποκριθεί σε αυτή την έκκληση μέχρι αύριο (Παρασκευή, 23/3) και δεν θα επαληθευθούν οι πληροφορίες ότι είναι χολωμένος από τις δηλώσεις αθλητών, προπονητών και της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός».

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.