Οι «φωτιές» που άναψε η στάση του Όγκνιεν Βράνιες τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ, έσβησαν, έπειτα από την παρέμβαση του ίδιου του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον Βόσνιο στο γραφείο του, μετά από την αδικαιολόγητη απουσία του παίκτη από τη χθεσινή προπόνηση και το θέμα τελείωσε κάπου εκεί.

Ο Βράνιες παραδέχθηκε ότι η στάση του ήταν λανθασμένη και διευκρίνισε ότι από την πλευρά του το θέμα έχει τελειώσει και από σήμερα επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης του μετέφερε ότι η απόφαση της ομάδας και του ιδίου είναι πως δεν παραχωρείται σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο και ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμη και αν έρθει κάποια νέα βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», οι ατάκες του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης στον Βόσνιο, ήταν τέτοιες που του έγιναν απόλυτα ξεκάθαρές οι προθέσεις της ομάδας: «Το ότι θα πωληθείς τώρα ξέχασέ το, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε 10 εκατ. πρόταση να έρθει. Θα βάλεις το κεφάλι κάτω. Περιμένω να επιστρέψεις κανονικά στην προπόνηση και θα δούμε τι θα γίνει με αυτό που έκανες».

Ακόμα πιο χαρακτηριστικός, ωστόσο, ήταν ο τρόπος που του κατέστησε σαφές ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον. «Ξέρω ότι έχεις… μια τρέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσει κάποιες φορές, αλλά πρέπει να ξέρεις και εσύ πως εγώ είμαι αυτός που έχει ανοίξει τα τρελάδικα».

Πλέον, μένει να φανεί κατά πόσο ο Βράνιες έλαβε όλα τα μηνύματα, ο τρόπος με τον οποίον θα χειριστεί το θέμα και ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και εάν υπάρξει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας και από πλευράς «δικεφάλου», που φαίνεται ότι ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίον ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε αυτήν την ιστορία.