Τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ είναι συνεχή, τόσο όσον αφορά τους παίκτες που μπορεί να μετακομίσουν στην Τούμπα όσο και για αυτούς που ενδέχεται να φύγουν από αυτήν. Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση επιθετικού, ο οποίος θα έρθει να «κουμπώσει» στο δίδυμο Πρίγιοβιτς-Κουλούρη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει φορ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα αποκτηθεί κιόλας, ειδικά από τη στιγμή που οι προτάσεις για τον Σέρβο δεν ικανοποιούν.

Πάντως, ανεξαιρέτως από το τι θα συμβεί με τον «Πρίγιο», στην Τούμπα εξετάζουν  πολλά ονόματα επιθετικών και μια από τις περιπτώσεις φέρεται να είναι ο Ρουμάνος Κλαούντιο Κεσερού. Ένας παίκτης που μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό, καθώς το καλοκαίρι του 2013 είχε απασχολήσει έντονα και τον Ολυμπιακό.

Το όνομά του 31χρονου φορ έχει γραφτεί για την Ελλάδα από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λουντογκόρετς, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κεσερού μετρά σε αυτήν τη σεζόν 23 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ έχει πίσω του ένα πλούσιο βιογραφικό, κυρίως στη Γαλλία. Εκεί έχει αγωνιστεί με τις Ανζέ, Μπαστιά, Ναντ και Τουρ, ενώ έχει παίξει και στη χώρα του με τη Στεάουα Βουκουρεστίο, αλλά και στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Γκαράφα. Στη βουλγαρική ομάδα βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2015.