Πολύ κοντά στο να πατήσει γήπεδο για πρώτη φορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά από έξι μήνες βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης. Αυτό τουλάχιστον βγήκε από την τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» και τις δοκιμές του Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος είχε και τετ α τετ με τον νεαρό άσο του «τριφυλλιού». Καντέ ή Σαριέγκι στο πλευρό του Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στην Παιανία δοκίμασε ουσιαστικά ένα σχήμα που θα βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνο που θα παρατάξει κόντρα στο «Δικέφαλο» και σε αυτό ο Σωτήρης Νίνης αγωνίστηκε γιε μεγάλο διάστημα πίσω από τον μοναδικό κλασικό προωθημένο, δηλαδή τον Τοτσέ.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Καρνέζης βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια και οι Μαρίνος και Σπυρόπουλος τα άκρα της άμυνας, με τους Μπιέρσμιρ και Σαριέγκι στο κέντρο της. Θέση πάντως, διεκδικούν τόσο ο Καντέ όσο και ο Μπουμσόνγκ, οπότε είναι ίσως πολύ πρώιμο να οδηγηθεί κανείς σε τελικά συμπεράσματα. Αυτό δείχνει και η κίνηση του Φερέιρα να δοκιμάσει αντί του Βάσκου και τον σέντερ μπακ από το Μάλι ως βασικό για κάποιο χρονικό διάστημα.

Με τους βασικούς αγωνίστηκαν και οι Σιμάο, Κατσουράνης –άλλωστε ο πρώτος θα πάρει τη θέση του Βιτόλο στην ενδεκάδα- αλλά και οι Χριστοδουλόπουλος, Κουΐνσι στα πλάγια της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Ζέκα, Κλέιτον.

Όπως είπαμε ο Νίνης, δοκιμάστηκε για αρκετή ώρα πίσω από τον Τοτσέ, ενώ στη συνέχεια ο Φερέιρα του μίλησε για αρκετή ώρα εξηγώντας του τι ακριβώς ζητεί από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικό του πάθους των παικτών είναι το γεγονός πως δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Φερέιρα έκανε συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να μην κινδυνεύσει κάποιος να τραυματιστεί παραμονές των ντέρμπι.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Ιωαννίδης, Ρούντολφ και Σεϊταρίδης.

Πηγή: Sport-fm.gr