Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελείωσε.Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, όμως δικαίως υπάρχουν και τα παράπονα για την διαιτησία του Βοσκάκη.

Παρόλα αυτά, όταν υπάρχουν σκυμμένα κεφάλια και το μυαλό πηγαίνει στο πως θα σφυρίξει οποιοσδήποτε διαιτητής, χάνεται η αυτοσυγκέντρωση.

Κάτι, που στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, δεν θέλει να χαθεί από τους παίκτες του ο Φερέιρα. Για αυτό και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, άρχισε τις… τονωτικές ενέσεις. Έτσι, παρά το γεγονός πως με την λήξη της αναμέτρησης και ο Πορτογάλος προπονητής ήταν πολύ τσαντισμένος, μόλις αντίκρισε στα αποδυτήρια τους παίκτες του να είναι απογοητευμένους, προσπάθησε να τους μεταδώσει την εμπειρία του και αν τους ηρεμήσει. Αρχικά τους εξήγησε πως ότι έγινε, έγινε και πως εάν κερδίσουν τα δύο επόμενα ντέρμπι, θα είναι και πάλι το φαβορί για τον τίτλο.

Χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατούσε, είναι πως ακόμη και ο Κατσουράνης που συνήθως μιλάει για να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του, ήταν κι αυτός σκασμένος και μονολογούσε. Ενώ η γενική άποψη που επικρατούσε, ακόμη κι από τον Φερέιρα, είναι πως εάν είχε κόσμο το γήπεδο, ο Βοσκάκης θα το σκέφτονταν να δώσει τόσα ανάποδα σφυρίγματα…

Πηγή: sportfm.gr