Δυσαρεστημένοι με την απόδοσή τους και τη διαιτησία, απογοητευμένοι για την απώλεια της πρωτοπορίας στη βαθμολογία, αλλά πεισμωμένοι και αισιόδοξοι για την κατάκτηση του τίτλου είναι όλοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν πως δεν απέδωσαν όπως θα έπρεπε σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, ωστόσο έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Βοσκάκη (υπήρξε άλλοτε η σχετική ανακοίνωση), κυρίως για το πέναλτι στον Σαριέγκι στο δεύτερο λεπτό.

«Είναι ακόμη στο χέρι μας ο τίτλος. Αν νικήσουμε στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια, θα είμαστε πρωταθλητές», έλεγαν στα αποδυτήρια οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που… γελούσαν με το πέναλτι που δόθηκε υπέρ τους στις καθυστερήσεις. «Αν σφύριζε αυτό στο δεύτερο λεπτό, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα», τόνιζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Κάρτες και ο Κατσουράνης

Επτά κάρτες συμπλήρωσε ο Κώστας Κατσουράνης και θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς (ΑΕΚ εκτός, Ολυμπιακό εντός, ΟΦΗ εκτός και Άρη εντός). Τέσσερις κίτρινες έφτασε και ο Γιόσου Σαριέγκι, ενώ από τρεις έχουν Κλέιτον, Σπυρόπουλος, Καπίνο και Ρούντολφ, ενώ έξι έχει ο Λέτο. Ο Αργεντινός φορ εκτιμάται πως θα επιστρέψει μετά από σχεδόν δίμηνη απουσία στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ, ενώ επανέρχεται σίγουρα από τιμωρία ο Σιμάο (θα εκτίσει μία ακόμη αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ) και θα λείψει αυτή τη φορά λόγω καρτών ο Βιτόλο.

Κρίσιμη εβδομάδα

Την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει η γενική συνέλευση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ανδρέας Βγενόπουλος περιμένει να ψηφιστεί (εφόσον δώσει το «παρών» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ή δικηγόρος του) η μείωση της τιμής της μετοχής στα 0,33 ευρώ, προκειμένου να βάλει περίπου 1,5-2 εκατ. ευρώ βάσει του ποσοστού του. Ο «Mr MIG» θα συμμετάσχει σε αυτή ακόμη κι αν δεν περάσει το αίτημά του να μην μπει πλαφόν 50.000 ευρώ σε οποιονδήποτε θέλει να βάλει χρήματα. Ο Αδαμάντιος Πολέμης θα βάλει επίσης χρήματα, ενώ συνεχίζονται οι επαφές των δύο ανδρών με επιφανείς φιλάθλους της ομάδας. Αμφότεροι ήταν χθες στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που δεν έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του.

Πηγή: sport-fm.gr