Χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (04/03, 19:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Επίσης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για προληπτικούς λόγους.

Το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» έκρινε ότι ο Σέρβος μέσος χρειάζεται να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, παρότι προσπάθησε αρκετά να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Από την πλευρά του, ο «Σάλπι» ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης.

Όσον αφορά την κατάσταση του Ντάριο Κρέσιτς, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση β’ βαθμού και το απόγευμα θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αισθανόταν λιγότερες ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στην αυριανή προπόνηση θα φανεί αν θα ακολουθήσει την «ασπρόμαυρη» αποστολή στην Αθήνα για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Πηγή: sport-fm.gr