Ιστορική επιτυχία συνιστά για τον ΟΦΗ η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πανσερραϊκού.

«Σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα και πολύ σημαντική γιατί μετά από 22 χρόνια η ομάδα περνά στα ημιτελικά. Η τελευταία φορά που πήγε ο ΟΦΗ ήταν το 1990.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όσον αφορά την πρόκριση που ήταν και ο στόχος. Ειδικά για την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο δεύτερο. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Πετύχαμε τρία πολύ ωραία τέρματα και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σήμερα το χαιρόμαστε και από αύριο ετοιμαζόμαστε γιατί γνωρίζετε ότι την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ που κανονικά έπρεπε να είχε γίνει ήδη. Μπράβο στα παιδιά αλλά και στον κόσμο που παρότρυνε τους παίκτες», τόνισε.

Ο «αλενατόρε» ρωτήθηκε για την αναγκαστική αλλαγή του Παπουλή και ήταν καθησυχαστικός. «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό», είπε, ενώ για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά ανέφερε:

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα. Δεν έχουν καμία σχέση οι αγώνες πρωταθλήματος με το Κύπελλο. Δεν θα έχουμε άγχος, θα το ευχαριστηθούμε και θα κάνουμε το καθήκον μας. Ξέρουμε τι εκφράζει σαν σύλλογος ο ΟΦΗ και σε καμία περίπτωση δεν θα παρατούσαμε αμαχητί τους αγώνες. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τι θα κάνουμε. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Τέλος, για τον αναβληθέντα αγώνα με την ΑΕΚ είπε: «Το θετικό της αναβολής είναι ότι είχαμε χρόνο για αποθεραπεία κάποιων παικτών. Το αρνητικό ήταν ότι είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε και κάπως μας χάλασε. Το καλό είναι ότι το παιχνίδι ορίστηκε Κυριακή και δεν θα βγούμε από το ρυθμό μας».

Πηγή: sport-fm.gr