Το 1-0 της Μόσχας δεν διασφαλίζει τον Ολυμπιακό εν όψει του επαναληπτικού των «32» του Europa League απέναντι στη Ρούμπιν, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Ορμπάιθ στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν μπορούμε να είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να βγούμε να κερδίσουμε. Απέναντί μας θα έχουμε έναν αντίπαλο που θα θέλει και αυτός να νικήσει και θα πιέσει πολύ», δήλωσε ο Βάσκος μεσοαμυντικός.

Όσο για το πώς περιμένει το ματς, ανέφερε: «Δεν γνωρίζω πώς θα είναι αύριο το ματς. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε σε όλα τα σημεία την Ρουμπίν Καζάν. Από εκεί και πέρα θα είναι ένα ματς δυνατό και γρήγορο. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο. Όμως από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας πιστεύουμε πως είμαστε το φαβορί και θέλουμε να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι, δήλωσε: «Πιστεύω ένα από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι ο γρήγορος ρυθμός. Θέλουμε ματς με μεγάλη ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε αυτό ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να παίζει γρήγορα και σε εκείνο θα μας βοηθήσουν οι φίλαθλοί μας».

Σε ενδεχόμενη πρόκριση ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους «16» τη Μέταλιστ, αλλά ο Ορμπάιθ δεν προτρέχει. «Σε αυτό το σημείο όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικούς. Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Ρουμπίν Καζάν. Μετά θα δούμε τα υπόλοιπα ματς. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να έχει υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι του. Έχει κάνει πολύ καλά ματς στην Ευρώπη. Δεν έχει καμία σημασία να βλέπουμε άλλα πράγματα και να κοιτάμε τι κάνουν άλλες ομάδες. Στην Μόσχα κάναμε ένα καλό παιχνίδι όμως δεν θα έχει αξία εάν δεν πάρουμε αύριο την πρόκριση».

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν αμφιβάλει για τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί εξίσου καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Πιστεύω πως ναι. Είμαστε δυνατή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη και να πάμε καλά στην Ελλάδα. Έχουμε δυνάμεις να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις, όμως όπως είπα και πριν τα βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικούς. Τα βλέπουμε ένα-ένα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος να συνεχίσει και στις τρεις διοργανώσεις που έχει».

Πηγή: sport-fm.gr