Κατασκευασμένο και τεχνητά διογκωμένο είναι το θέμα που έχει προκύψει με την ενδεχόμενη τιμωρία από τη FIFA, όπως δήλωσε ο Πάνος Μπιτσαξής. Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού τόνισε ότι το αυτοδιοίκητο δεν έχει την έννοια του άβατου, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν νοείται σε καμία δημοκρατία.

«Αυτοδιοίκητο που να έχει την έννοια του άβατου και του ασύλου δε νοείται στη δημοκρατία. Υπάρχει τεράστιο κανονιστικό κενό στο δίκαιο της ΕΠΟ. Δεν υπάρχουν ποινές. Δεν μπορεί η πολιτεία να περιμένει πότε θα θυμηθεί η ΕΠΟ να βάλει κανόνες. Το θέμα της τιμωρίας είναι κατασκευασμένο και τεχνητά διογκωμένο. Δεν πιστεύω ότι άνθρωποι της FIFA θέλουν την ανομία στο ποδόσφαιρό μας”, είπε στην εκπομπή», τόνισε ο κ. Μπιτσαξής στην εκπομπή «Κόντρα στην Κόντρα».

Ιωαννίδης: «Οι ομάδες κινδυνεύουν μόνο από την ΕΠΟ»

Στην εκπομπή του «Contra Channel» μίλησε και ο Γιάννης Ιωαννίδης, λέγοντας πως οι ελληνικές ομάδες κινδυνεύουν μόνο από την ΕΠΟ, η οποία έχει δημιουργήσει θέμα εκ του μηδενός. Επίσης, ο Βουλευτής και Τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως η Ομοσπονδία έβαλε την… ταφόπλακα στον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

«Τη σφραγίδα στην πτώση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας την έβαλε η ΕΠΟ. Όποτε συμφέρει έχουμε αυτοδιοίκητο και όποτε δεν συμφέρει το ρίχνουμε στο κράτος. Να τελειώνουμε, οι ομάδες κινδυνεύουν μόνο από την ΕΠΟ που δημιουργεί εκ του μηδενός θέμα», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

Πηγή: sportfm.gr