«Πάγωσαν» όλοι στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ όταν στον χθεσινό αγώνα με τη Χάποελ Χολόν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ κρατώντας το δεξί του γόνατο.

Το πρόβλημα δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρό, αφού λίγο αργότερα και μετά τη φροντίδα των γιατρών, ο «Σόφο» επέστρεψε στον πάγκο, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας του λαού γνωρίζουν πως για να απαλλαγεί ο παίκτης από τις ενοχλήσεις θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Μάλιστα θέλουν να περιμένουν γι’ αυτό μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να μη χάσει τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν για τη Μακάμπι. Ωστόσο ο Σχορτσανίτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό Τουρνουά κι εφόσον κληθεί κι επιλεγεί στη δωδεκάδα, θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική από τον Ιούνιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου (εφόσον αγωνιστεί και στο Λονδίνο).

«Ο Σοφοκλής έχει πρόβλημα στο γόνατο και δεν είναι ευχάριστο. Όμως οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται όταν απλώς έχουν ενοχλήσεις. Αν έθετε σε κίνδυνο την υγεία του, δεν θα τον χρησιμοποιούσα. Παίζει όμως γιατί είναι άνδρας και θέλει να βοηθήσει τη Μακάμπι», είπε μετά το ματς ο προπονητής του 26χρονου άσου, Ντέιβιντ Μπλατ. Μάλιστα πιθανότατα θα έχει τον Σχορτσανίτη στη διάθεσή του για τον τελικό της Πέμπτης κόντρα στη Μακάμπι Ρισόν Λεζ.

Πηγή: sport-fm.gr