Αρκετά αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μίμης Δομάζος στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ. «Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε. Έχουμε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Πέρσι τους νικήσαμε δύο φορές αλλά μέτρησε η μία», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού ο οποίος σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. «Ο ΠΑΟΚ κοιμήθηκε στα πρώτα δέκα λεπτά και έτσι κέρδισε»…

«Εγώ ξέρω ότι παρά το γεγονός ότι η διαφορά έφτασε στους δύο βαθμούς θα έχει πρόβλημα. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε. Έχουμε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, πέρσι τον κερδίσαμε δύο φορές –αλλά μέτρησε η μία-. Αν μας φτάσει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία θα μιλήσουμε πάλι», τόνισε –αρχικά- ο Μίμης Δομάζος και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει περισσότερα καλά παιχνίδια από τον Ολυμπιακό. Και χθες ο ΠΑΟΚ στα πρώτα δέκα λεπτά κοιμήθηκε και έτσι κέρδισε ο Ολυμπιακός. Έχουμε ένα συμβούλιο που θα φέρει εις πέρας το έργο του».

Τέλος παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα του ντέρμπι των αιωνίων θα κρίνει και το πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα θα κριθεί από το ντέρμπι γιατί είναι λίγα τα παιχνίδια μετά από αυτό μέχρι το τέλος. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός και περάσει μπροστά, τότε και πάλι θα τελειώσει το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr