Αρκετά «στρυμωγμένος» όσον αφορά τις επιλογές του στα ματς της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ. Ειδικά στην άμυνα, για το παιχνίδι στα Πηγάδια, οι απώλειες που μετρούσε ο Ισπανός τεχνικός ήταν πάρα πολλές, με τους Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς να είναι δεδομένα εκτός, τον Λόπες και τον Βράνιες αμφίβολους και τον Λαμπρόπουλο να πρέπει ακόμη να προφυλαχθεί, καθώς δεν πέρασαν και πολλές ημέρες από τότε που επέστρεψε από εξάμηνη αποχή λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο Χιμένεθ πήρε μια ευχάριστη είδηση στα Σπάτα, καθώς ο Βόσνιος διεθνής αμυντικός προπονήθηκε και κανονικά και έθεσε εαυτόν διαθέσιμο για το ματς της Κυριακής (15/10, 20:30). Κανονικά, επίσης, προπονήθηκε και σήμερα ο Πορτογάλος πλάγιος μπακ, ο οποίος και αυτός θα βρίσκεται στην αποστολή. Αντίθετα, τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Γιακουμάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Κονέ.

Η  προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 16.30 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ξάνθη, για την κρίσιμη αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League.