Τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στον Πειραιά, όπου έχει τις καλύτερες αναμνήσεις και πολλούς φίλους από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Μίλος Τεόντοσιτς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενείται στο ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης (18/01, 21:45) για την πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας και ο πρώην γκαρντ των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τον αγώνα, τονίζοντας όμως παράλληλα, πως δεν πρέπει να αφήσει τη χαρά του να τον παρασύρει.

«Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως ο Ολυμπιακός θα είναι στον όμιλό μας στο Top 16 και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Πειραιά και θα συναντήσω τους φιλάθλους που με υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια, παλιούς φίλους και φυσικά τον προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς. Την ίδια στιγμή όμως θα προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος και να μην αφήσω τον ενθουσιασμό να παρασύρει το παιχνίδι μου. Ξέρω πως θα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας και πρέπει να ξεκινήσουμε την δεύτερη φάση με αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε και ο άλλοτε προπονητής των Πειραιωτών και νυν της ρωσικής ομάδας, Γιόνας Καζλάουσκας, που σημείωσε πως «όλα ξεκινούν από την αρχή στο Top 16. Είναι πολύ σημαντικό για μας να ξεχάσουμε τις προηγούμενες επιτυχίες γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα. Έχω δουλέψει στον Ολυμπιακό και ξέρω πολύ καλά τι να περιμένω. Ξέρω πως είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Διαθέτει ταλαντούχους νεαρούς παίκτες αλλά και βετεράνους μεγάλης κλάσης. Ο Σπανούλης είναι ένας από αυτούς. Ο Βασίλης κρατάει τα ηνία αυτής της ομάδας και το αποτέλεσμα εξαρτάται από την δική του απόδοση. Το κλειδί του αγώνα είναι λοιπόν η άμυνα απέναντί του».

Πηγή: sportfm.gr