Μέχρι αύριο καλείται ο Ολυμπιακός να δηλώσει στην Ευρωλίγκα τους 16 παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16. Οι 15 θέσεις είναι «ρεζερβέ» και τη 16η αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αφήνοντας εκτός νυμφώνος τους Ματ Χάουαρντ και Κεϊλίν Λούκας.

Ο 28χρονος φόργουορντ από τον Πύργο προπονείται πλέον κανονικά και σύντομα θα πάρει την ευκαιρία του από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρβος τεχνικός τον θεωρεί πιο χρήσιμο από τους δύο Αμερικανούς, που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε στην Α1, όπου έχουν συμπληρωθεί οι έξι θέσεις ξένων. Ο Μάρκο Κέσελ θα είναι στη 16άδα (παρότι είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του), όπως φυσικά και οι δύο νεοαποκτηθέντες, Τζόι Ντόρσεϊ και Έισι Λο.

Έτσι, η 16άδα του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι η εξής: Κάιλ Χάινς, Πέρο Άντιτς, Βασίλης Σπανούλης, Μάρκο Κέσελ, Μιχάλης Πελεκάνος, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Κατσίβελης.

Πηγή: sport-fm.gr