Στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης ο Βαλβέρδε είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με το προσωπικό του Ολυμπιακού όσο και με ποδοσφαιριστές που γνώριζε από την προηγούμενή του θητεία. Επίσης συζήτησε και με παίκτες, που έχει δουλέψει μαζί τους κατά το παρελθόν.

Τελικώς όμως δεν έκανε προπόνηση. Απλά την επέβλεψε από την κερκίδα, αφήνοντας τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να την κάνει ενώ το βράδυ αναμένεται να δειπνήσει με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μιραλάς, που υποβλήθηκε το μεσημέρι σε υπερηχογραφικό έλεγχο, έδειξε ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στον μυϊκό τραυματισμό που έχει υποστεί, μπήκε στο επόμενο στάδιο του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Βαλεριάνος μπήκε στο τελευταίο στάδιο του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθεί και υπολογίζεται ότι περίπου σε διάστημα μιας εβδομάδας θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί στις 09:00 και το απόγευμα στις 19:00.

Πηγή: gazzetta.gr