Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν αναλώνεται σε σκέψεις που αφορούν το μέλλον του μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «ερυθρόλευκους», ενώ υποδέχτηκε με ταπεινότητα τα τέσσερα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα.

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τίτλους. Όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο», δήλωσε.

Όσο για το «καρέ» της Κυριακής, είπε: «Δεν θα πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Απλώς έκανα τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Έχει πάψει προ πολλού να με απασχολεί η προσωπική μου απόδοση. Είναι πολύ πιο σημαντική η επιτυχία της ομάδας. Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναπετύχει άλλη φορά τέσσερα γκολ σε ένα ματς. Ίσως το έχω ξανακάνει σε κάποιο παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι».

Ο ίδιος ανέκαθεν «δίχαζε» τον κόσμο με την παρουσία του. Ο ίδιος δεν αμφιβάλει για τον εαυτό του. «Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα με λατρεύουν και άλλοι που δεν θα αντέχουν να με βλέπουν. Εγώ όμως ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω στη ζωή μου και δεν ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα», τόνισε.

Τέλος, σχολίασε τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Champions League. «Γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι τόσο ενδιαφέρον και δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Δυστυχώς αυτή τη φορά εμείς ήμασταν στην πλευρά του θύματος, αλλά συμβαίνουν αυτά. Νικήσαμε την Ντόρτμουντ, τη Μαρσέιγ και την Άρσεναλ, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε και θα διεκδικήσουμε τους τίτλους που ακόμη μπορούμε να πάρουμε».

Πηγή: sportfm.gr