Περιχαρής που η ομάδα του βρέθηκε στην πλευρά του κερδισμένου μετά από ένα φινάλε-θρίλερ δήλωσε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν, μιλώντας στο «Radio Monte Carlo». Ο Γάλλος τεχνικός, πάντως, έδειξε κατανόηση για τα συναισθήματα στις τάξεις του Ολυμπιακού, που έχασε τη δεύτερη θέση μετά τη νίκη της γαλλικής ομάδας στη Γερμανία.

«Τέτοια σενάρια γράφονται μόνο στο ποδόσφαιρο. Όταν είσαι στην πλευρά εκείνου που χαμογελά στο τέλος, όλα είναι φανταστικά. Ήταν πάντως μία περίεργη βραδιά για τον Ολυμπιακό, γιατί έκαναν το καθήκον τους κερδίζοντας την Άρσεναλ», δήλωσε και πρόσθεσε: «Στόχος μας ήταν η πρόκριση. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για μας μετά την εντός έδρας από τον Ολυμπιακό».

«Δεν ήταν εύκολη υπόθεση να νικήσουμε τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Ειδικά από τη στιγμή που βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 και κινδυνεύσαμε με τρίτο γκολ. Το τέρμα του Ρεμί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μάς έδωσε ελπίδες και περιόρισε αυτές της Ντόρτμουντ, γιατί έπρεπε να μας βάλουν άλλα τρία γκολ. Έπρεπε να έχουμε το νου μας και στο ματς του Ολυμπιακού και για μεγάλο διάστημα τα δεδομένα δεν ήταν καλά για μας».

Πηγή: sportfm.gr