Μια αποτυχημένη σεζόν για την Ίντερ έκλεισε με τη νίκη 5-2 και το ξέσπασμα επί της Ουντινέζε. Αυτό, ωστόσο, δεν έφτανε στους «νερατζούρι» να… χρυσώσουν το χάπι, καθώς όχι μόνο δεν επετεύχθη η κατάληψη μιας θέσης που θα οδηγήσει στο Champions League της επόμενης σεζόν, αλλά δεν θα παίξουν καθόλου Ευρώπη.

Ο στόχος για τη νέα σεζόν παραμένει ίδιος στο Μιλάνο: η εξασφάλιση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων, που θα οδηγήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το 2018-19. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί γενναία ενίσχυση σε όλους τους τομείς της ομάδας, ακόμη και στον ψυχολογικό.

Το τρίπτυχο που θέλουν να «χτίσουν» στην Ίντερ είναι το εξής: Βάλτερ Σαμπατίνι (ο νέος τεχνικός διευθυντής), Λουτσιάνο Σπαλέτι (ο νέος τεχνικός) και Άνχελ ντι Μαρία (το νέο μεγάλο αστέρι). Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να προχωρήσουν οι περιπτώσεις των δύο τελευταίων. Ναι μεν ο Σπαλέτι είναι με το… ενάμισι πόδι στη Λομβαρδία, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Για τον δε Ντι Μαρία, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, θα πρέπει πρώτα να «σπάσει» το συμβόλαιο του 29χρονου Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν, που μόνο ανάγκη από χρήματα δεν έχει. Ωστόσο, η λύση ίσως βρεθεί στον ίδιο τον Ντι Μαρία, που λέγεται ότι θα πιέσει τους Παριζιάνους να τον αφήσουν, προκειμένου να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους «νερατζούρι». Και πάλι, βέβαια, 45-50 εκατ. ευρώ πρέπει να δοθούν. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν. Μένει να δούμε εάν θα προχωρήσει το deal.