Η διαιτησία παραμένει αγαπημένο αντικείμενο ενασχόλησης στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τα όσα ακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου, ήρθαν τα πλέι οφ για να γίνουν ξανά οι ρέφερι αντικείμενο συζήτησης. Και αυτό γιατί οι εμφανίσεις τους στην 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος δεν ήταν και ανάλογες των απαιτήσεων. Τουλάχιστον αυτό θεωρούν οι παρατηρητές των αγώνων.

Η βαθμολογία του Δημήτρη Στυλιαρά στο ματς Πανιώνιος-Παναθηναϊκός από τον παρατηρητή, Γιώργο Σταθόπουλο, ήταν πολύ χαμηλή και πρόκειται να παραπεμφθεί. Τα λάθη που του χρεώνει ο παρατηρητής της ΚΕΔ στον ρέφερι είναι η μη αποβολή του Ρισβάνη για την αγκωνιά στον Μπεργκ στο 88′, το πέναλτι που κάνει ο Μολέδο στον Σώπη στο 79’, ενώ υπάρχει ακόμη μια περίπτωση πέναλτι και αποβολής στο 92’, όταν ο Γιαννιώτης βάζει εκτός φάσης τρικλοποδιά στον Μπεργκ εντός περιοχής της ομάδας του.

Χαμηλή βαθμολογία πήρε και ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ από τον παρατηρητή, Δημήτρη Καλύβα. Τα λάθη του ρέφερι εκτιμάται ότι έγιναν όλα στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς χάρισε κάρτες και στις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι πιθανότητες για παραπομπή του Καλογερόπουλου είναι σαφώς λιγότερες, καθώς από την έκθεση του παρατηρητή εκτιμάται ότι τα λάθη του δεν διαμόρφωσαν την εξέλιξη του αγώνα.