Ικανοποιημένος από το γεγονός πως η Εθνική ομάδα είναι παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις είναι ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει μόνο εύνοια στις κληρώσεις, παίζει και… μπάλα στο γήπεδο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ. Είναι σημαντικό να είναι η ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις και αν αυτό είναι δυνατό, να συμβαίνει κάθε δύο χρόνια. Δεν μπορώ να πω αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι, αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο η ρέντα που λένε πως έχουμε στις κληρώσεις, παίζουμε και καλά. Στην προκριματική φάση κάναμε 7 νίκες και 3 ισοπαλίες».

Για την αισιοδοξία που υπάρχει μετά την ευνοϊκή -όπως χαρακτηρίζεται- κλήρωση:

«Δεν περάσαμε ακόμη. Γίνομαι κι εγώ αποδέκτης σχολίων στο κινητό του με μηνύματα. Όπως χαιρόμαστε εμείς για την κλήρωση, έτσι χαίρονται και οι άλλοι που έπεσαν με την Ελλάδα. Για εμάς είναι πολύ καλό που θα παίξουμε τα δύο ματς στην πρωτεύουσα της Πολωνίας. Έτσι κι αλλιώς είχαμε κάνει προκρατήσεις τόσο στο Κίεβο, όσο και στη Βαρσοβία και αύριο άνθρωποί μας θα μεταβούν στο κέντρο στη Βαρσοβία, ενώ και το Βρότσλαβ είναι κοντά, σε μικρή απόσταση. Νομίζω πως θα είναι πολύ καλό και για τους Έλληνες εκδρομείς που θα ταξιδέψουν είτε από την Ελλάδα, είτε από την κεντρική Ευρώπη».

Πηγή: sport-fm.gr