Χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε ο Καρίμ Μπενζεμά, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο. Ο Γάλλος στράικερ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του «Special One» εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα σε οχτώ μέρες.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μπενζεμά

Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Ατλέτικο το Σάββατο;

«Ναι, ήταν πολύ δύσκολο. Ειλικρινά πιστεύω ότι οι κάρτες των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο ήταν δικαιολογημένες, επειδή φάγαμε πολύ ξύλο κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Σε χτύπησαν και εσένα;

«Ναι, με χτύπησαν στο πρώτο ημίχρονο και πονούσα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Χώλαινα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, τώρα είμαι μια χαρά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό»

Απομένουν τρεις αγώνες για το μεγάλο ματς. Πιστεύω ότι θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο»;

«Θα θέση τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή. Είμαστε μεγάλη ομάδα και υπάρχουν αρκετοί έτοιμοι να παίξουν κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα δουλέψω σκληρά για να με επιλέξει ο προπονητής μου. Έχω παρατηρήσει ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται και είμαι χαρούμενος που έχω αγωνιστεί σε συνεχόμενους αγώνες, κάτι που συνέβαινε πριν από τον τραυματισμό μου».

Πηγή: sportfm.gr