Το ντέρμπι της Μπρόντμπι με την Κοπεγχάγη, το μεγαλύτερο στη Δανία, πάντα τραβάει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στη Δανία. Τόσο για το εκπληκτικό σκηνικό που στήνουν σχεδόν πάντα οι οπαδοί των δύο ομάδων στις εξέδρες, όσο και για κάποια απρόοπτα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκειά των αγώνων.

Σε αυτόν που έλαβε χώρα χθες, Δευτέρα, τα… περίεργα δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά. Κατά τη διάρκεια μιας εκτέλεσης κόρνερ στο 85’, ο Σουηδός αμυντικός της Κοπεγχάγης, Λούντβιγκ Αγκούστινσον, είδε να προσγειώνονται δίπλα του ψόφιοι αρουραίοι, τους οποίους πέταξαν κατά πάνω του οι οπαδοί της Μπρόντμπι. Ο Σλοβένος μέσος της φιλοξενούμενης, Μπένγιαμιν Βέρμπιτς, αφού πρώτα έδειξε έναν από αυτούς (τους αρουραίους) στον διαιτητή, στη συνέχεια τον… σούταρε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πάντως, λίγη ώρα νωρίτερα είχε σουτάρει σωστά και την μπάλα, καθώς στο 65ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έμελλε να είναι και το νικητήριο του αγώνα. Στη βαθμολογία των πλέι οφ τίτλου δεν άλλαξε και πολλά αυτό το αποτέλεσμα, καθώς η πρωτοπόρος Κοπεγχάγη απλώς αύξησε στους 13 βαθμούς (71 έναντι 58) τη διαφορά από τη δεύτερη Μπρόντμπι.