Έτοιμη να διώξει τον Αλμπέρτ Ριέρα τον Ιανουάριο και στη θέση του να πάρει τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες εμφανίζεται η Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Σταρ», η ομάδα της Πόλης έχει απογοητευθεί πλήρως από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και ο Τερίμ ήδη ψάχνει αντικαταστάτη. Η νέα κακή εμφάνιση στο φιλικό με τη Μπενφίκα και η αδιαφορία που δείχνει στις προπονήσεις έχουν κάνει έξω φρενών τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας.

Ήδη κινούνται για την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες από τους «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης ώστε να καλύψουν το κενό του Ριέρα (και να βρουν κανονικό παίκτη για τα αριστερά). Το θέμα είναι πως θα φύγει ο πρώην αριστερός χαφ της Εσπανιόλ και της Λίβερπουλ.

Έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν πρόκειται να το παρατήσει. Στη Γαλατάσαραϊ σκέφτονται να τον ανταλλάξουν με τον Ρέγιες, αλλά εκεί υπάρχει θέμα με το τι θα πει η Ατλέτικο και ο προπονητής της Γρεγόριο Μανθάνο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει εισηγηθεί την παραχώρηση του απείθαρχου Ρέγιες.

Θα θελήσει να πάρει στη θέση του παίκτη που έχει ουσιαστικά έχει παρατήσει το ποδόσφαιρο (Ριέρα); Το σίγουρο είναι ότι όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα ο Άλμπερτ Ριέρα φαντάζει απίθανο να βγάλει όλη τη χρονιά στη Γαλατά. Οι Τούρκοι ευχαρίστως θα τον έστελναν πίσω, αλλά ποιος πιάνεται κορόιδο;

Πηγή: sportfm.gr