Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν να δελεάσει τον Κάρλο Αντσελότι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μπορεί ο ιταλός τεχνικός να βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας από το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τσέλσι, αλλά σύμφωνα με τον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RMC», απάντησε αρνητικά, καθώς περιμένει πρόταση από ομάδα της Πρέμιερσιπ.

Ως γνωστόν, στις αρχές της εβδομάδας τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους ότι ο 52χρονος τεχνικός βρισκόταν στο Παρίσι για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο. Φαίνεται ότι τα πετροδόλαρα από τον επενδυτικό όμιλο του Κατάρ, που κάνει κουμάντο στον γαλλικό σύλλογο, δεν τον συγκίνησαν ιδιαίτερα.

Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες του «RMC», ο νυν τεχνικός του συλλόγου, Αντουάν Κομπουαρέ θα μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο ασφαλής. Άλλωστε, η Παρί μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη δεύτερη Μονπελιέ, ενώ στο Europa League βρίσκεται στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου και με σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Πηγή: sport-fm.gr