«Τα μεγάλα καράβια, έχουν και μεγάλες φουρτούνες». Το επικαλέστηκε ο Σάκης Τσιώλης στην μίνι-κρίση που «χτύπησε» τον Άρη μετά το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο ματς με την Ξάνθη. Αλλιώς φαντάζονταν το ξεκίνημα οι «κίτρινοι», κι αλλιώς τους ήρθε.

Απέναντι στον Εργοτέλη όλοι ελπίζουν να έρθει το «πρώτο» ώστε να αντιστραφεί το κλίμα. Οι συνθήκες πάντως με τις οποίες γίνεται η προετοιμασία για την… μάχη της Κρήτης μόνο ευνοϊκές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα προβλήματα (νοκ-άουτ οι Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ κτλ) ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει να ανησυχεί για τους Φατί και Ιάκομπ. Δύο ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε για την ενδεκάδα, αλλά έχουν χάσει προπονήσεις λόγω ίωσης. Στο ακραίο ενδεχόμενο που κανείς εκ των δύο δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του τότε ο Τόχα θα κληθεί να αγωνιστεί στα χαφ (ως παρτενέρ του Πρίττα) και ο Καζναφέρης στην επίθεση!

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι (εκτός απροόπτου) έχουν «κλειδώσει». Τερματοφύλακας ο Βελλίδης, αριστερά στην άμυνα ο Μίσελ (θα του δοθεί ακόμη μια ευκαιρία), δεξιά ο Παπαστεριανός (αντί του Νέτο), στο κέντρο ο Σανκαρέ, με παρτενέρ τον Ντίκο ή τον Λαζαρίδη, με τον Καπετάνο μπροστά από τους «κόφτες» και στα πλάγια τους Ούμπιντες, Ακόστα.

Πηγή: sport-fm.gr