Πέντε παίκτες φαίνεται να έχουν κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Λάζλο Μπόλονι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει ξεχωρίσει εκείνους τους ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζει τη φετινή προσπάθεια του «Δικεφάλου του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Λεπτό δεν έχει χάσει από καμία από τις φετινές αναμετρήσεις ο Ντάριο Κρέσιτς που είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Και στα έντεκα επίσημα ματς έχει αγωνιστεί ως τώρα και ο Στέλιος Μαλεζάς, κάτι που ενδεχομένως θα συνιστούσε έκπληξη αν το έλεγε κάποιος στην αρχή της σεζόν, πράγμα που μάλλον ισχύει και για τον Έτο, ο οποίος σταδιακά δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη και του κόσμου. Στο άλλο άκρο της άμυνας, ο Λίνο δεν λείπει ποτέ, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ο αριστεροπόδαρος μπακ έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς, χωρίς καν να γίνει αλλαγή.

Ο πέμπτος της… παρέας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που υπάρχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ακόμη δύο παίκτες δείχνουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου προπονητή. Αθανασιάδης και Φωτάκης μπορεί να μην ανήκουν στο κλαμπ των «εντεκάρηδων», αλλά με δέκα συμμετοχές και αρκετά λεπτά συνολικά, θεωρούνται βασικότατα στελέχη της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr