Ο Πέρο Άντιτς είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,10μ.) συμφώνησε για 1+1 χρόνια με τους «ερυθρόλευκους» έναντι 400.000 ευρώ ετησίως. Η έλευσή του στην Αθήνα αναμένεται το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα αρχίσει αμέσως προπονήσεις.

Αυτές τις ημέρες ο Σκοπιανός άσος γεμίζει τις μπαταρίες του μετά το εξαντλητικό για τον ίδιο Ευρωμπάσκετ, όπου έπαιξε σε 11 ματς με 34,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα έχοντας 11,6 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Με την προσθήκη του Άντιτς, ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ του Ολυμπιακού έφτασε τους 15. Υπάρχει, ωστόσο, ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αυτός που θα έχει και τον τελευταίο λόγο, αφού κάνει τη… διάγνωσή του βλέποντας προπονήσεις και φιλικά. Ένα σενάριο φέρει τον Ολυμπιακό να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί τον Ματ Χάουαρντ μόνο στην Ευρωλίγκα και να αποκτήσει Aμερικανό γκαρντ (λέγεται πως ο Κιθ Λάνγκφορντ φεύγει από τη Χίμκι).

Οι φήμες για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Νίκο Ζήση δύσκολα μπορούν να αποδειχτούν βάσιμες, ενώ έχει προταθεί και ο ελεύθερος Δημήτρης Τσαλδάρης, που έκανε προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr