Το εγκώμιο του Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε ο Σεσκ Φάμπρεγας, μιλώντας στον βρετανικό Τύπο. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε πως αν δεν ήταν ο Αλσατός τεχνικός, δεν θα επέστρεφε ποτέ στο Καμπ Νου.

«Υπάρχει λανθασμένη εικόνα γι’ αυτόν. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν θα ήμουν τώρα παίκτης της Μπαρτσελόνα. Χωρίς αυτόν δεν θα έκανα το ντεμπούτο μου στα 16, δεν θα έπαιζα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στα 18, δεν θα γινόμουν αρχηγός στα 20. Χωρίς αυτόν, οι ιδιοκτήτες της Άρσεναλ δεν θα είχαν πειστεί για να με πουλήσουν στην Μπάρτσα, καθώς ήταν ανένδοτοι κάτω υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε:

«Έχω τα πάντα, δεν θα μπορούσα να κάνω περισσότερα, οι εμφανίσεις μου ήταν εξαιρετικές κι έκανα ό, τι μπορούσα περισσότερο. Είμαι λίγο πικραμένος σ’ ότι αφορά στους τίτλους, χάνοντας την Πρέμιερ Λιγκ τρεις φορές, θα ήθελα να πάρω έναν, αλλά δεν συνέβη»!

Καταλήγοντας, ο Φάμπρεγας τόνισε: «Το Λονδίνο θα είναι για πάντα η πόλη μου. Με τους φίλους που έκανα και τον Βενγκέρ, δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα περισσότερο. Θα ήμουν ένα τίποτα χωρίς αυτόν. Ούτε παγκόσμιος πρωταθλητής, τίποτα. Μιλώ συχνά μαζί του, όσα μου λέει θα διαρκέσουν για μια ζωή. Όσα μου έδωσε είναι ανεκτίμητα».

Πηγή: sportfm.gr