Για τις 31 Οκτωβρίου 2016 αναβλήθηκε η δίκη για τους στημένους αγώνες του 2011 με πρωταγωνιστές πρώην και νυν παράγοντες του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές.

Στο Δικαστήριο καλούνται να λογοδοτήσουν για το αποκαλούμενο σκάνδαλο«Koriopolis» 84 άτομα τα οποία κατηγορούνται για αδικήματα που αφορούν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακό Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος υπέβαλε αίτημα να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί για την υπόθεση προκειμένου να μπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντα του ως δήμαρχος Βόλου καθώς μετά την έκδοση του βουλεύματος τέθηκε σε αργία.

«Βιώνω μια ποινή χωρίς να έχω δικαστεί από το φυσικό μου δικαστή» είπε ο κ. Μπέος απευθυνόμενος στους δικαστές συμπληρώνοντας: «Οι πολίτες του Βόλου με τίμησαν και δεν θα τους προδώσω ποτέ».

Αν και η εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα του το Δικαστήριο το απέρριψε με το σκεπτικό πως η επόμενη δικάσιμος είναι σύντομα και τον Αχιλλέα Μπέο να διαμαρτύρεται: «Μου αφαιρείτε το δικαίωμα της ζωής μου. Πέντε χρόνια μου στερείται την ελευθερία».

Στους κατηγορουμένους αποδίδονται παράνομες πράξεις που αφορούν χειραγώγηση αγώνων, παράνομα κέρδη, διορισμούς διαιτητών προς όφελος συγκεκριμένων ομάδων, δωροδοκίες ποδοσφαιριστών κι άλλες παράνομες πράξεις.