Απέκλεισε τη μετακίνηση του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στην ΑΕΚ με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, που θέλουν την «Ένωση» να απέχει από τις απαιτήσεις της Χερέθ για την παραχώρησή του, ο μάνατζερ του παίκτη, Εμίλιο ντε λα Ρίβα. «Με τα τωρινά δεδομένα η παραχώρηση του Κορδέρο στην ΑΕΚ αποκλείεται», τόνισε. «Μόνο με καλή πρόταση δίνουμε τον Κορδέρο», είπε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Εμίλιο Βικέιρα.

Απέκλεισε τη μετακίνηση του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στην ΑΕΚ με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, που θέλουν την «Ένωση» να απέχει από τις απαιτήσεις της Χερέθ για την παραχώρησή του, ο μάνατζερ του παίκτη, Εμίλιο ντε λα Ρίβα.

«Με τα τωρινά δεδομένα μπορούμε να πούμε πως η παραχώρηση του Κορδέρο στην ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του αποκλείεται. Η συμπεριφορά της Χερέθ απέναντι στον παίκτη ήταν εξαιρετική. Είναι λογικό να ζητεί ένα ποσό για την πώληση ενός παίκτη του επιπέδου του. Όμως όπως είναι η αγορά, όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και διεθνώς, είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να δώσει χρήματα για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό λέω πως με όσα ισχύουν τώρα, δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή», τόνισε σε ιστοσελίδα της Ανδαλουσίας.

«Μόνο με καλή πρόταση δίνουμε τον Κορδέρο»

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Εμίλιο Βικέιρα, δήλωσε πως ο 24χρονος μέσος δεν θα πουληθεί με μικρό αντίτιμο.

«Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα αφήσουμε να φύγει ένας παίκτης σημαντικός για την ομάδα, αν δεν μας έρθει μία καλή πρόταση. Ο Κορδέρο είναι σημαντικός παίκτης για μας και θα πρέπει να μας γίνει μία καλή πρόταση. Δεν θα τον δώσουμε διαφορετικά. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά με μικρό κόστος. Η απόφαση όμως ανήκει στη διοίκηση», τόνισε.

Ο Ισπανός μέσος κοστολογείται από την ομάδα του στις 300.000 ευρώ και η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Πηγή: sportfm.gr