Ο τρίτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκει τον Άρη να διασταυρώνει τα ξίφη του με την πολωνική Γιαγκελόνια. Τα κομμάτια του παζλ, της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Κούπερ στο Μπιάλιστοκ Σίτι Στάντιουμ είναι… σχεδόν συμπληρωμένα και το μοναδικό που ουσιαστικά «λείπει» είναι αυτό του Τόχα και της χρησιμοποίησης του.

Παράλληλα, ο Αργεντίνος προπονητής σκέφτεται πως θα χωρέσει στην αρχική ενδεκάδα ο Κολομβιανός νεοαποκτηθείς Κάρλος Τόχα μιας και ο ίδιος τον προορίζει για βασικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μιχάλης Σηφάκης, στα άκρα της άμυνας θα είναι ο Ντάρσι Νέτο δεξιά και αριστερά ο Μισέλ. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Ρονάλντο Γκιάρο ενώ τη δεύτερη θέση θα καλύψει όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Λαζαρίδης.

Στο κέντρο σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ναφτί ενώ εφόσον δίπλα στον Ναφτί τοποθετηθεί ο Τόχα στο αριστερό άκρο, τότε εκεί θα παίξει ο Κώστας Μενδρινός, όπως έγινε άλλωστε και στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα, για τη δεξιά πλευρά, στη θέση δηλαδή μπροστά από τον Νέτο, το προβάδισμα έχει ο Χαβίτο μιας και Ντειβίντας Τσεσνάουσκις φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο το ενδεχόμενο, να είναι έτοιμος μέχρι το παιχνίδι της Πέμπτης.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι άκρως ξεκάθαρα με τον αρχηγό της ομάδας Σέρχιο Κόκε αλλά και τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ να είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για να καταλάβουν τις δύο θέσεις.

Σε ότι αφορά τον Ρουίζ ο παίκτης νιώθει πολύ καλύτερα και προσαρμόζεται καθημερινά στις απαιτήσεις της ομάδας όμως ο Κούπερ δεν τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα αλλά θα τον έχει στον πάγκο και αναλόγως με την εξέλιξη του αγώνα αναμένεται να τον βοηθήσει.

Πηγή: gazzetta.gr