Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννου, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη από τον ΠΑΣ με 2-1, μέσα στα Ιωάννινα, για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Μανιά, αλλά οι Αρκάδες γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Γιάννου, στο 37′ με πέναλτι και στο 81′.

Παράλληλα, σαν… βόμβα έπεσε στην Νέα Σμύρνη το γκολ του Ναζλίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς της Βέροιας με τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Ημαθίας διέλυσε με 1-0 το εντός έδρας αήττητο των κυανέρυθρων και συνεχίζει την εντυπωσιακή εκτός έδρας πορεία της.

Τέλος, χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Θράκης στην Κομοτηνή. Πανθρακικός και SKODA Ξάνθη ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και είχαν τις δύο κλασσικότερες ευκαιρίες με Ντιγκινί (24’) και Χασομέρη (74’), αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ στην τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Βέβαια, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.