Τα περιθώρια στον Παναθηναϊκό στενεύουν σε ότι αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και η εβδομάδα που ξεκινά δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις ή ακόμα και την πρώτη μεταγραφή των «πράσινων».

Η έναρξη της προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία (8-18 Ιουλίου) πλησιάζει και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θέλει να ξέρει ποιούς παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για να δουλέψει. Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση της ομάδας εντείνει τις προσπάθειές της για το… ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.

Η πρώτη περίπτωση που ενδέχεται να προχωρήσει άμεσα είναι αυτή του αντικαταστάτη του Σίντνεϊ Γκοβού στο δεξί άκρο της επίθεσης. Οι «πράσινοι» φαίνεται ότι έχουν έτοιμη λύση για να καλύψουν το κενό στη θέση αυτή με παίκτη που όταν ειδοποιηθεί θα έρθει να υπογράψει.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το ίδιο για την επίθεση. Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με την μεταγραφή του Σισέ στη Λάτσιο ωστόσο η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για να αντικαταστήσει τον Γάλλο. Βέβαια, αν δεν ολοκληρωθεί άμεσα η μετακίνηση του παίκτη στην ιταλική ομάδα δεν αποκλείεται να παραμείνει μέχρι και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς δεν υπάρχει την δεδομένη στιγμή άλλη πρόταση.

Όσο για τον Μαρσέλο Μάτος τα δεδομένα είναι απλά. Ο Φερέιρα τον προόριζε για βασικό αμυντικό μέσο εν όψει της νέας σεζόν και επιθυμεί να ξεκαθαρίσει άμεσα η περίπτωσή του. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Βραζιλιάνος δεν μείνει τελικά, η διοίκηση θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη και στην συγκεκριμένη θέση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι περιπτώσεις των Μουν, Λεοντίου και Μπιάρσμιρ. Οι τρεις παίκτες αναμένεται να λάβουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία ώστε ο Φερέιρα να αποφασίσει αν θα κρατήσει κάποιον από αυτούς. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται ότι ο Σουηδός αμυντικός είναι πολύ πιθανό να παραμείνει ως μία εναλλακτική λύση στα μετόπισθεν.

Πηγή: sport-fm.gr