Συνάντηση εκτός Θεσσαλονίκης με τον Βασίλη Φλωρίδη, που έχει εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Στο κρίσιμο για το μέλλον του συλλόγου ραντεβού παρόντες θα είναι επίσης ο Ζήσης Βρύζας, που έφερε κοντά τις δύο πλευρές και αν όλα πάνε καλά θα αναλάβει θέση στη διοίκηση, αλλά και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαπχατζίδης.

Η παρουσία στο ραντεβού ανθρώπων από το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ και του επίδοξου επενδυτή αποδεικνύει πως οι επαφές είναι αρκετά προχωρημένες και δεν περιορίζονται σε θεωρητικό επίπεδο. Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας θέλει να διαπιστώσει ποιο είναι το άνοιγμα της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να ζητήσει έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, κάτι που θα καθυστερήσει το deal.

Αν υπάρξει συμφωνία, στα ταμεία της ΠΑΕ θα εισρεύσουν σύντομα 6 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θα κλείσουν πολλές «τρύπες» και δεν θα είναι αναγκαιότητα η πώληση παικτών. Παράλληλα θα αλλάξουν οι μεταγραφικοί στόχοι, αφού ο Λάζλο Μπόλονι θα μπορεί να ψωνίσει από… υψηλότερο ράφι. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει λίστα με στόπερ και σέντερ φορ, όπου αποτελεί προτεραιότητα να ενισχυθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά», αλλά όλα έχουν μείνει στάσιμα μέχρι να φανεί ποια θα είναι η έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Βασίλη Φλωρίδη.

Πρώτη με κόσμο και… μικρούς

Με αρκετές απουσίες παικτών, λιγοστά νέα πρόσωπα αλλά πολλούς οπαδούς θα γίνει το απόγευμα (18:00) η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν. Ο Λάζλο Μπόλονι, που θα πάρει μία γεύση Τούμπας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πάμπλο Κοντρέρας (λόγω Κόπα Αμέρικα), Πάμπλο Κοντρέρας και Βίκτορ Βιτόλο (πήραν λίγη επιπλέον άδεια). Παρόντες θα είναι οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Γλύκος, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Έτο, Λίνο, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Ίβιτς, Αρίας, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης και Σαλπιγγίδης. Ο τελευταίος θα είναι παρών στην πρώτη, αλλά στη συνέχεια θα πάρει λίγες ημέρες άδεια. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Σαβίνι, καθώς επίκεινται επαφές για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ το «παρών» θα δώσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Πηγή: sport-fm.gr