Η διοικούντες της ακριτικής ομάδας της Καβάλας έχουν πάρει πάνω τους όλα τα θέματα της ομάδας και την ώρα που ψάχνουν για προπονητή, «τρέχουν» παράλληλα όλα τα μεταγραφικά θέματα.
 
Οι «αργοναύτες» επιθυμούν τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον πάγκο της ομάδας, καθώς εκτός της προπονητικής του αξίας που θεωρούν δεδομένη στην Καβάλα, είναι γνωστή και η χρόνια φιλία που συνδέει τον Σέρβο τεχνικό με την οικογένεια Ψωμιάδη. Όμως η περίπτωσή του δείχνει να είναι περίπλοκη και έτσι αναζητούνται και άλλες λύσεις για την τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, το θέμα του προπονητή δεν είναι το μόνο που απασχολεί τη διοίκηση της Καβάλας, καθώς απόντος προπονητή καλούνται να κάνουν και τις όποιες αποδεσμεύσεις και προσθήκες του ρόστερ.

Και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού χωρίς να έχει «κλείσει» προπονητή η Καβάλα υπολογίζεται ότι θα προσθέσει τουλάχιστον δέκα νέους παίκτες στην ομάδα της, για τους οποίους ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους τους. Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν αρκετές αποδεσμεύσεις με πρώτους τους Αμπντούν, Ντουγκλάο και Ονουάτσι. Οι τρεις άσοι είναι προς πώληση από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, όμως προς το παρόν δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις για κανέναν από τους τρεις.

πηγή: gazzetta