Δύο επιθετικούς, έναν φορ περιοχής κι έναν που θα κινείται περιφερειακά, αναζητεί για τον Άρη ο Σάκης Τσιώλης. Ο Κώστας Μήτρογλου και ο Λεονάρντο είναι οι πρώτοι στόχοι των «κιτρίνων», αλλά πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις. Κι αυτό γιατί αμφότεροι δεσμεύονται με υψηλά συμβόλαια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» προσανατολίζονται στην παραχώρηση του διεθνούς φορ είτε ως αντάλλαγμα για μία εγχώρια μεταγραφή (π.χ. Βιεϊρίνια από ΠΑΟΚ) είτε για πώληση στο εξωτερικό, οι δε «κιτρινόμαυροι» δεν θα έλεγαν όχι στο να απαλλαγούν από το υψηλό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, αλλά όχι με το αζημίωτο.

Σαφώς πιο προσιτά οικονομικά λύσεις είναι αυτές των Καρίμ Σολτάνι και Ροζέριο Μάρτινς. Από εκεί και πέρα, εκτός από την παραμονή των Νέρι Καστίγιο και Ντανίλο Περέιρα, ο Σάκης Τσιώλης έχει ζητήσει την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενώ με ενδιαφέρον παρακολουθείται και η περίπτωση του Μανώλη Παπαστεριανού για τη θέση του μέσου, εφόσον ο 23χρονος μέσος μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. Αντίθετα, περίπτωση επιστροφής του Σέρχιο Κόκε δεν τίθεται θέμα επί της παρούσης.

Αισιοδοξία για Καστίγιο

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ ενημέρωσε τον Νέρι Καστίγιο πως θέλει να απαλλαγεί από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Πλέον απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την ουκρανική ομάδα για το ύψος της αποζημίωσης που θα δοθεί στον Μεξικανό μεσοεπιθετικό για να λυθεί η συνεργασία τους. Εφόσον αυτό συμβεί, εν συνεχεία θα γίνουν οι επαφές με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία μικρή οικονομική θυσία για τον 27χρονο άσο, αλλά όχι να υπερβούν τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ο Σηφάκης

Η ώρα της ξεκούρασης έφτασε για τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος μετά από δυόμισι μήνες ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολούθησε σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα, προκειμένου να ενδυναμωθεί και να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και το γόνατο που τόσο τον ταλαιπώρησαν φέτος.

* Η διοίκηση του Άρη ενημέρωσε χθες κι επίσημα τους εκπροσώπους των Οριόλ Λοθάνο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις να αναζητήσουν ομάδα για τους πελάτες τους. Πάντως θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή για τη λύση των συμβολαίων τους.

Πηγή: sport-fm.gr