Από νωρίς στα βάσανα οι ερυθρόλευκοι, αφού λόγω της κάκιστης περσινής τους πορείας αναγκάζονται να ξεκινήσουν από τα μέσα Ιουλίου τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Στις 21:30 ξεκινάει ο αγώνας με την Μπέσα στην Αλβανία.
H σύνθεση του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Αντώνη κάτω από τα δοκάρια και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νέος παίκτης του Θρύλου, είναι έτοιμος κατά τον Λίνεν και θα κληθεί να καλύψει μια θέση που μας έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαλίτσιος θα είναι δεξιά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπράβο και Μοντέστο. Ίσως να υπάρχει ένα ρίσκο σχετικά με αυτό, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζουν οι Αβραάμ, Μέλμπεργκ, τότε αυτοί είναι οι εκλεκτοί. Στα χαφ, θα παίξουν οι Μαρέσκα, Ντουντού, ενώ δεξιά μπροστά ο Ζαϊρί. Αριστερά θα είναι ο Μιραλάς, που δείχνει να είναι πάρα πολύ καλά και πίσω από τον Ντιόγκο, ο Όσκαρ.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Μέγερι, Πάρντο, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Γιάννης, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης και Μήτρογλου. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία 10 με 12 χιλιάδων οπαδών στο γήπεδο «Κεμαλ Στάφα».

Οι καιρικές συνθήκες στην Αλβανία είναι ανάλογες της εποχής με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει τους 32 βαθμούς και την ημέρα του αγώνα να αναμένεται ο υδράργυρος να αγγίξει τους 24.
Πηγή: gavros.gr