Το ενδεχόμενο πρόσληψης του Ζεσουάλδο Φερέιρα εξετάζει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η νέα διοίκηση του Γκοντίνιο Λόπες φέρεται να έχει ως πρώτη επιλογή για τον πάγκο των «λιονταριών» τον Ντομίνγκος Πασιένσια, που έχει οδηγήσει την Μπράγκα στα ημιτελικά του Europa League. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συμφωνία και είναι άγνωστο αν αυτό θα συμβεί, συνεπώς ως εναλλακτική λύση φέρεται να καλοβλέπει η πορτογαλική ομάδα τον 64χρονο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Η παρουσία στη Σπόρτινγκ του Κάρλος Φρέιτας, με τον οποίο ο Φερέιρα είχε συνεργαστεί τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και παλαιότερα στην Μπράγκα, είναι-σύμφωνα με το δημοσίευμα-ο «σύνδεσμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου για την επόμενη περίοδο προβλέπει 1,3 εκατ. ευρώ, αποδοχές που κρίνονται μεν υψηλές για τη Σπόρτινγκ, ωστόσο ο νέος πρόεδρος επιθυμεί να καταστήσει ξανά ανταγωνιστικό το σύλλογο και είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πέταξε το μπαλάκι για την παραμονή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τα διοικητικά/οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο. Και σίγουρα σε περίπτωση αποχώρησης από την Ελλάδα θα καλόβλεπε την πιθανότητα επαναπατρισμού για να εργαστεί και στην τρίτη μεγάλη ομάδα της χώρας, έχοντας ήδη δουλέψει σε Πόρτο και Μπενφίκα.

Πηγή: sport-fm.gr