Οι ερυθρόλευκοι έχουν θορυβηθεί από τα συνεχή δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Κώστα Μήτρογλου και ξεκαθαρίζουν ότι ο νεαρός διεθνής επιθετικός δεν πωλείται.

Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης, το οποίο μάλλον θα γίνει εντονότερο με το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και άλλων συλλόγων του εξωτερικού, κυρίως γερμανικών, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει στη σκέψη των αρμοδίων ενδεχόμενη παραχώρηση του ταλαντούχου γκολτζή.

Ο Κώστας Μήτρογλου τα πάει περίφημα στον Πανιώνιο, όπου παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ν.Σμύρνης δίνοντας απαντήσεις για την δεινότητά του στο σκοράρισμα.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν γεμίσει χαμόγελα τους Πειραιώτες, οι οποίοι δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τον νεαρό φορ και ξεκαθαρίζουν ότι ο Μήτρογλου – εκτός του ότι χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη – υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν και πως θέλουν να στηρίξουν την ερυθρόλευκη επιθετική γραμμή πάνω του.

πηγή: gazzetta