Δηλώσεις του αρχηγού των αλμπισελέστε, αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Αργεντινής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, φιλοξένησε η εφημερίδα «SportDay». Ο Χαβιέ Μασεράνο, αφενός «έπλεξε» το εγκώμιο των παικτών του Ότο Ρεχάγκελ κι αφετέρου συνέστησε προσοχή στους συμπαίκτες του. « Οι Έλληνες παίκτες είναι καλοί, ενώ το ματς θα είναι δύσκολο», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσσος της Λίβερπουλ.

«Είναι πολύ σκληρή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματα των περισσοτέρων. Είναι δύσκολα (γέλια), αλλά το ίδιο δύσκολοι είναι και ως αντίπαλοι οι Έλληνες. Έχασαν το πρώτο ματς. Δεν έπαιξαν καλά, αλλά μετά έδειξαν χαρακτήρα. Για να είναι στο Μουντιάλ σημαίνει ότι είναι καλοί. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα», σημείωσε ο αρχηγός της «αλμπισελέστε».

Όσον αφορά στο μεγάλο αστέρι της Αργεντινής, που κατά πολλούς θεωρείται το Α και το Ω της ομάδας, ο έμπειρος διεθνής τόνισε: «Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Ο Μέσι κατευθύνει την ομάδα. Δεν είναι όλη η ομάδα. Είναι ένας παίκτης της. Αυτό νιώθει και ο ίδιος. Έχω να πω όμως ότι είμαστε ενωμένοι και με πολύ καλή ψυχολογία».