Η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να περιμένει… Το πολυαναμενόμενο ΔΣ της ΠΑΕ έγινε, διήρκησε περίπου τρεις ώρες, αλλά αποτέλεσμα δεν έφερε. Οι εξελίξεις μεταφέρθηκαν σε περίπου 15 ημέρες, σε νέα συνεδρίαση. Στη συνεδρίαση αυτή, θα συζητηθεί η πρόταση που έγινε από τη Διοικούσα Επιτροπή για νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

«Αποφασίσθηκε να γίνει ένα νέο ΔΣ σε 15 ημέρες και να συζητηθούν οι προτάσεις που έγιναν. Μία από αυτές είναι να υπάρξει μια πρόταση 10-15 εκατομμυρίων ευρώ», τόνισε –αρχικά- ο πρόεδρεύων αντιπρόεδρος, ο οποίος όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει την τακτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ ακόμη και εάν γίνει δεκτή η πρόταση για την ΑΜΚ, τόνισε: «Θα πρέπει να υπάρξει ένας ορθολογισμός των δαπανών»…

Απογοητευμένος ο Πολέμης
Καθόλου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ δεν έμεινε ο Αδαμάντιος Πολέμης, όπως διευκρίνισε με δηλώσεις του.

«Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την πρόοδο που υπήρξε. Επειδή είμαι κι εγώ στην Επιτροπή ήθελα η συνεδρίαση αυτή να έχει γίνει νωρίτερα και με σκοπό να ληφθούν αποφάσεις, και όχι να υπάρξει αναβολή αποφάσεων. Ουσιαστικά σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Η πρότασή μου ήταν να μπουν στα ταμεία τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ. Και ο καθένας να βάλει τα χρήματα που του αναλογούν», τόνισε –αρχικά- ο Αδαμάντιος Πολέμης και συνέχισε:

«Η γνώμη μου είναι πως τα χρήματα αυτά έπρεπε να μπουν τώρα στην ομάδα, άμεσα. Έτσι ώστε, στη συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή, η τεχνική επιτροπή να έρθουν σε συνεννόηση για τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πιστεύω ότι είναι –ήδη- αργά. Έχουμε καθυστερήσει», τόνισε.

Ο κ.Πολέμης πέρασε σε λεπτομέρειες. «Ακούσατε από τον κ.Γόντικα ότι τα οικονομικά θα είναι σφιχτά. Έπρεπε να έχουν γίνουν κινήσεις. Εγώ δήλωσα ότι θα συμμετάσχω στην αύξηση. Κατά τη γνώμη μου το ποσό της ΑΜΚ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Περίπου 25 εκατομμύρια. Αλλά επειδή τα 25 εκατομμύρια είναι πολλά αποφασίσαμε να καταλήξουμε στα 15. Έτσι με σωστή διαχείριση υλικού μπορούμε να πετύχουμε. Το κακό είναι ότι δεν τρέχει κανείς να βάλει λεφτά στην ομάδα», κατέληξε ο Αδαμάντιος Πολέμης και σε ερώτηση που δέχθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά: «Εγώ άφαντος πρόεδρος δεν γίνομαι».

Πηγή: sportfm.gr