Ο πρόεδρος φέρεται έτοιμος, μετά το καλοκαίρι, να φύγει. Οι μεγαλομέτοχοι πολύ θα ήθελαν να φύγουν. Ο προπονητής θα είχε ήδη φύγει, αν τον είχαν αφήσει. Το χειρότερο, όμως, δεν είναι ότι τελικά μένουν όλοι.

Αλλά ότι το μόνο που φεύγει, προς το παρόν, είναι οι μέρες μέχρι τη διορία της αδειοδότησης, χωρίς τίποτα να δίνει αισιοδοξία στην ΑΕΚ πως θα την εξασφαλίσει.

Μετά από μια βδομάδα-κόλαση, το κακό για την ΑΕΚ είναι ότι συνεχίζει να «βράζει» οπουδήποτε αλλού εκτός από ‘κει που πρέπει.

Με τον έναν μεγαλομέτοχο να πληρώνει μεν αλλά να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πόσο θα ήθελε να φύγει και με τον άλλο να κάνει κινήσεις τακτικής προκειμένου να αποφύγει όσα μπορεί.

Με τη σκληρή ανακοίνωση της ORIGINAL να δεσμεύεται ότι θα τους παραιτήσει όλους -και τους «στόχους» Αδαμίδη-Δημητριάδη να φέρονται ότι έχουν τοποθετήσει ήδη ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι.

Και με τον πρόεδρο της Έρκουλες -μέσα σ’ όλα αυτά- να επιβεβαιώνει τις τάσεις φυγής του Μανόλο Χιμένεθ.

Όσο άσχημο κι αν μοιάζει, όμως, το καθένα από αυτά ξεχωριστά, το χειρότερο για την ΑΕΚ είναι άλλο: Ότι μπαίνει στο τελευταίο πενθήμερο που της έχει απομείνει για να εξασφαλίσει το μέλλον της (όσο ζοφερό κι αν δείχνει τώρα αυτό), χωρίς τίποτα να δικαιολογεί την (περισσότερο ελπίδα, παρά γνώση) ότι «κάτι θα γίνει στο τέλος και θα την πάρουμε την άδεια».

Η δέσμευση του Πέτρου Παππά ότι θα βάλει το ποσό που του αναλογεί και η θεωρία πως ο Νίκος Νοτιάς δεν θα αφήσει την ομάδα (αλλά και την επένδυση που έχει κάνει στο προπονητικό) να καταστραφούν είναι οι μοναδικές αχτίδες αισιοδοξίας. Η ανάγκη μέχρι την Πέμπτη να μετατραπούν σε ήλιο δεν γίνεται (και δεν αξίζει) τίποτα άλλο, προς το παρόν, να την επισκιάσει.

Πηγή: sport-fm