Εντυπωσιασμένος από τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν της πρόκρισης της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο ΟΠΑΠ ήταν ο Μίτσελ. Ο μέσος της «Ένωσης» αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε, τη διακοπή τους ματς λόγω εισβολής, αλλά και το μέλλον του… μέχρι τον Ιούνιο.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «SER Deportivos» ο Ισπανός χαφ:

Για την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ:
«Είναι αλήθεια ότι το ματς ήταν περίεργο. Ο κόσμος μπήκε μέσα στο 60’ και παραλίγο το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά. Είχαμε σχεδόν καθαρίσει την πρόκριση ειδικά μετά το 1-0, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και κατάφερε να το γυρίσει».

Για το γκολ που σημείωσε: «Προσπάθησα να χτυπήσω τη μπάλα δυνατά με σκοπό να την βρει κάποιος και να την στείλει στα δίχτυα. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν αντέδρασε σωστά και μπήκε μέσα. Ήταν κάτι απίστευτο. Με έκανε να αισθανθώ τέλεια.

Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να μετρούν τα γκολ. Το τέρμα αυτό έδωσε χαρά στον κόσμο της ομάδας, γιατί έχουν καιρό να πανηγυρίσουν τίτλο και η δίψα είναι μεγάλη. Αυτό που ακολούθησε μετά ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό και συνεχίζουμε στην επόμενη φάση. Όσον αφορά το λεπτό που μπήκε, για μένα ο διαιτητής έπρεπε να κρατήσει το παιχνίδι λίγο περισσότερο με τις συνεχόμενες καθυστερήσεις που είχαν γίνει».

Για το κλίμα των ελληνικών γηπέδων: «Εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα. Αγωνίστηκα σε ένα τοπικό ντέρμπι και από ότι φαίνεται εδώ γίνεται χαμός από βεγγαλικά, κάτι που δεν ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το πάθος περισσεύει, ειδικά στην Αθήνα. Μόνο εδώ υπάρχουν δώδεκα αθλητικές εφημερίδες.

Για το μέλλον: «Θα τα δώσω όλα μέχρι τον Ιούνιο και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Πηγή: sport-fm.gr