Έτοιμοι να παλέψουν στο ΟΑΚΑ για τις πιθανότητες που αναλογούν στην Ουνικάχα Μάλαγα απέναντι στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη για το Top 16 της Ευρωλίγκας δήλωσαν ο Τσους Ματέο και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τρίπκοβιτς και Άρτσιμπαλντ, αλλά ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του θα δώσει τη δική της μάχη.

«Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια, αρχίζοντας από αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να κάνουμε μία καλή προσπάθεια για να παραμείνουμε στο ματς μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν θα πρέπει να πάμε σαν πρόβατα επί σφαγή. Θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό. Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει φέτος μόνο από τη Βαλένθια στην έδρα τους για την Ευρωλίγκα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιάσουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού της Ουνικάχα: δύναμη, περηφάνια, καρδιά και καλή απόδοση», δήλωσε ο Τσους Ματέο, που πριν από μία εβδομάδα αντικατέστησε τον Αΐτο Ρενέσες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, που θα τεθεί αντιμέτωπος με μία ελληνική ομάδα, ανέφερε: «Δεν είναι σαν να αντιμετωπίζω τον Ολυμπιακό, αλλά ούτως ή άλλως θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί θα παίξω στην πόλη μου, την Αθήνα. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό και πάντα διαθέτει μία δυνατή ομάδα, που είναι δύσκολο να τη νικήσεις εκτός έδρας, άρα θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Παρακολούθησα το τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Φέτος είναι ελαφρώς διαφορετικός από πέρυσι, καθώς παίζει λίγο περισσότερο κοντά στο καλάθι. Δεν υπάρχει πλέον Σπανούλης ή Γιασικεβίτσιους και χρησιμοποιούν λιγότερο το πικ εν ρολ, αλλά υπάρχουν ακόμη ο Διαμαντίδης και ο Νίκολας. Τα πράγματα για μένα δεν έχουν αλλάξει με την αλλαγή προπονητή. Εξακολουθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φάμπιο Φακίνι (Ιταλία), Σρνταν Ντοζάι (Κροατία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Πηγή: sport-fm.gr