Ήταν καλοκαίρι του 2003, όταν οι «εκκαθαρίσεις» στην ομάδα του Παναθηναϊκού που έχασε το πρωτάθλημα στη Ριζούπολη από τον Ολυμπιακό, έφεραν τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ. Έκτοτε ο «Λύμπε» θαρρείς κι έχει βαλθεί να αποδείξει πόσο μεγάλο λάθος έκαναν τότε οι «πράσινοι». Μπορεί τίτλο να μην έχει πανηγυρίσει ακόμη στην καριέρα του, ωστόσο η αξία του αναγνωρίζεται από την πλειονότητα των φίλων του «τριφυλλιού», όπως… πρόδωσε το χειροκρότημα που ακούστηκε από μεγάλη μερίδα του κοινού χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας φορτώσει με άλλα δύο γκολ την παλιά του ομάδα και φτάνοντας στα επτά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το www.sport-fm.gr σάς θυμίζει αυτά τα γκολ… 1/2/2004: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1 Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανοίγει… λογαριασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με σουτ έξω από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό 2-1, δεν πανηγυρίζει το γκολ και χειροκροτείται από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

9/1/2005: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 Η ΑΕΚ της εποχής Ντέμη Νικολαΐδη φιλοξενεί σε ένα σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Μετά από ένα ανιαρό ματς που όδευε… ολοταχώς για 0-0, ο «Λύμπε» μιλά στο τέλος. Μία μπαλιά κοντράρεται και στρώνεται στο διάβα του στο 85’ κι αυτός δεν χαρίζεται δίνοντας τη νίκη στην «Ένωση» με 1-0. 27/1/2005: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στους «16» του Κυπέλλου. Ο «Λύμπε» χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον Παναθηναϊκό, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά στο 94’ σε 1-1. Στη ρεβάνς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η ΑΕΚ παίρνει σπουδαία νίκη-πρόκριση με 3-1.

11/11/2007: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1 Με την ΑΕΚ να βρίσκεται από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά μειώνει σε 2-1 στο 42’ και δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν καταφέρνουν να αποφύγουν την ήττα, αλλά ο Μεσσήνιος φορ μετρά ήδη το τέταρτό του γκολ. 23/10/2005: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-0 Σε ένα ματς-καρμπόν με αυτό λίγους μήνες πριν, ο Λυμπερόπουλος ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ με κοντινό σουτ στο 85’. Οι Τσάνκο και Λάκης τον συμπληρώνουν και δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της «Ένωσης».

19/1/2011: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-2 Η ΑΕΚ παίρνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Με… πορθητή τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που σκοράρει στο 65’ με προβολή και στο 80’ με τη βοήθεια της τύχης από εκτέλεση φάουλ, οι «κιτρινόμαυροι» φτάνουν στο 2-0 και ο Μεσσήνιος άσος στα έξι γκολ σε βάρος του Παναθηναϊκού. Πηγή: sport-fm.gr