Ο 12ος παίκτης των «ερυθρολεύκων» έχει κάνει ξανά απόρθητο κάστρο το φαληρικό γήπεδο. Με τον κόσμο να επιστρέφει φορτσάτος στο γήπεδο μετά τις διοικητικές αλλαγές του καλοκαιριού, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν εννιά νίκες σε ισάριθμα -εντός έδρας- παιχνίδια πρωταθλήματος, με 25 γκολ στην επίθεση και μόλις τέσσερα παθητικό.

Στη συνάντηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν προβλήματα μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Με σόου του Κέβιν Μιραλάς που πέτυχε δύο γκολ επικράτησαν με σκορ 3-0.

Μέσα ο Μιραλάς
Η ίωση που ταλαιπώρησε τον Βέλγο τις προηγούμενες ημέρες, δεν φαίνεται πως θα σταθεί εμπόδιο στη συμμετοχή του. Ο οργανισμός του καταβλήθηκε αρκετά λόγω του υψηλού πυρετού και τον έντονων στομαχικών διαταραχών, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για την κατάστασή του.

Σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμος ο Νταβίντ Φουστέρ, επομένως το όνομά του διαγράφεται από τις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ αύριο θα φανεί οριστικά κατά πόσο μπορεί να προσφέρει έστω και ως αλλαγή ο Μοϊσές. Τουλάχιστον, θα έχει στην διάθεσή του τους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Μανιάτη που δεν αγωνίστηκαν λόγω τιμωρίας.

«Δεν ασχολούμαστε με Τζεμπούρ»
Φήμες ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Ράφικ Τζεμπούρ μετά τη λύση της συνεργασίας του Αλγερινού επιθετικού με την ΑΕΚ. Πάντως από επίσημα ερυθρόλευκα χείλη δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Πηγή: sportfm.gr