Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (31/3) τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και τα προβλήματα δεν λείπουν, όπως φάνηκε και από την ανακοίνωση της αποστολής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Ασπρόμαυροι είχαν πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με την έναρξη των play off όμως ηττήθηκαν από τον Άρη στην Τούμπα και έπεσαν στη 2η θέση και στο -2 από την ΑΕΚ.

Η επιστροφή στις νίκες, επομένως, είναι μονόδρομος για να μη χαθεί άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου και τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Μπάμπα που έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως δεν υπολογίζει και στον Εκόνγκ που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος πριν μια εβδομάδα έχασε τον πατέρα του.

Εκτός αποστολής για τη Λεωφόρο έμειναν και οι Σάστρε και Τζίμας, με τον Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τούς Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Οττο , Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ , Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.